Bestille grønnsaker mellom REKO-utleveringene

Forsommeren 2022 er det planlagt utlevering på REKO ringene kun en gang pr mnd. Det kan bli lenge å vente mellom utleveringene når man ønsker å kjøpe kortreiste grønnsaker. Og på Hovden produseres det mye salat og Reddiker tidlig i sesongen.
Derfor vil vi i juni ha vår egen utlevering midtveis mellom REKO-utleveringene – på samme steder og til samme tider som REKO leveringene. Dette ble i år satt til 13.juni.

Juli er normalt en litt roligere mnd på REKO-gruppene men fra og med august er det 14 dagers intervaller på de ordinære REKO utleveringene. Skulle du ha ønske om å kjøpe varer mellom utleveringene på REKO, er det også fullt mulig å komme på gården å hente. Listen med tilgjengelige varer vil til enhver tid bli oppdatert.

Gårdsbutikk

Vi har pr. i dag ikke fått satt i stand fyrhuset, som i framtiden skal bli til Gårdbutikken på Hovden. Pr. i dag har vi et provisorisk utsalg i underetasjen på bolighuset. Vi har foreløpig ingen åpningstider, men det er bare å ringe på forhånd -gå inn på siden «Produkter til salgs» for å sjekke varebeholdning og annen info.

Ta kontakt med oss: Toril 905 06 497 eller Gard 468 77 496

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: