Jule kurv

Grønnsaks sesongen er over for denne gang. Men vi forlenger sesongen med grønnsaker og bær i en ny vri. Hva med et ostefat med Chili Gelé fra Hovden Gård? Chili Gelé er også godt som garnityr til kyllingfilé med ris, litt stekt grønnkål og hakkede mandler f.eks? Vi har høstet eplene på gården og laget tørkede epleringer, og benyttet diverse rotgrønnsaker til å lage Grønnsaks Chips. Og vi har også Rips Gelé for salg.

Siste nytt er et samarbeid med Rygge Meierier om en Julekurv, som vil være for salg fram til jul. Denne er fortsatt ikke helt klar til levering. men i løpet av et par uker kommer det mere bilder og innfo om kurven. De fleste overnevnte varene vil være med, samt en fantastisk god lagringsost fra Rygge Meierier. Kurven kan bestilles via hjemmesiden og hentes på Gården. Den blir også tilgjengelig på REKO-ringen i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad (Steffensjordet).

Vi har nå 2 typer Chili Gele for salg – med og uten appelsin. – Smaker fantastisk godt ved siden av Lagringsosten fra Rygge Meierier
Masse spennende innhold i årets Julekurv.
Vi har vær så heldige å få med oss Rygge Meieri og Dyre Gård i et Julekurv-prosjekt i år. Kurven inneholder dessuten Hovden Gård’s egne produkter i tillegg til Hjemmebakte salte kjeks og Sjokoladekuler fra Grini Gårdsutsalg. Perfekt Julegave til den som har alt. Kurven kan bestilles og hentes på Hovden Gård. Det er også mulig å avtale utkjøring innenfor 30 km avstand ( kr 50,- tillegg i pris)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: