Nå kan du bestille flotte Julekurver

Vi har vært så heldige å få med oss Rygge Meieri i et samarbeid om årets Julekurv. Våre egne produkter er komplettert med Modningsosten 1879 fra Rygge Meieri, som akkurat nå kan skilte med en norgesmester tittel med en av sine oster. I tillegg har vi ytterligere et par spennende produkter og produsenter representert i kurven. Kurven vil være leveringsklar fra uke 46. 

Kurven inneholder produkter fra Hovden Gård og andre lokale gårder

Julekurven vil inneholde Hovden Gård’s Ripsgele, Chili Gelé, Tørkede Epleringer og Hjemmebakte kjeks, i tillegg til lagringsost fra Rygge Meieri, Eplemost m/ Bringebær (Dyre Gård i Moss) og Sjokoladekuler fra Grini Gårdsbakeri. Kurven pakkes inn med Cellofan og Julebånd og passer ypperlig som julegave. Prisen er kr. 400,- og den kan bestilles allerede nå og hentes fra nå og fram til Jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: